EN
Så här kontrollerar du placeringsmaskinens prestanda(plocka och placera maskinen)
Inläggsdatum: 2021-10-20 13:45:12 Besök:56

Det finns många märken och typer av smt/smd pnp-maskiner, vilket ofta gör tillverkare som vill köpa placeringsmaskiner med förlust, och inte vet hur de ska köpa en placeringsmaskin som passar den faktiska situationen i den egna fabriken. Det finns flera aspekter för att bedöma om en placeringsmaskin uppfyller dina faktiska krav. 

1. Titta på pickupdefekter på placeringsmaskinen: Pickupdefekter kan klassificeras som matarfel, vakuumfel eller visuellt fel. Pickupdefekter minskar nettoeffekten och slösar bort bra delar.

2. Titta på placeringsmaskinens tillförlitlighet/tillgänglighet och underhållsbarhet: Uppgifterna om tillförlitlighet/tillgänglighet och underhållsbarhet publiceras av leverantören baserat på faktisk erfarenhet från fältet.

3. Titta på det förebyggande underhållet av placeringsmaskinen: förebyggande och korrigerande underhåll håller SMT-placeringssystemet igång med dess specificerade hastighet och precision

4. Titta på placeringsmaskinens processkapacitet (Cpk, Process Capability): Avser placeringsnoggrannhetsnivån för X, Y och Θ. X-, Y- och Θ-felen för en maskin betraktas individuellt, inte kollektivt. (Noggrannhet) Genom att bedöma placeringsmaskinens noggrannhet kan du förstå om du kan placera allt material som behöver placeras i fabriken. Det är bäst att ha en högre noggrannhet än det faktiska placeringsmaterialet för att säkerställa att placeringskvalifikationsgraden uppfyller kraven.

5. Titta på placeringsmaskinens utgång (Throughput): Det involverar mätning av transmission, tillverkning och takttid. (Hastighet) Genom att bedöma placeringshastigheten för placeringsmaskinen, beräkna om produktionskapaciteten uppfyller fabrikens produktionsschemakrav.

6. Placement Defects: The probability that placement defects usually occur (defect rate) is to determine whether the yield rate meets the requirements by judging the placement defects of the placement machine, thereby reducing costs and production time.


123

86-15858886852 Tel / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postskyddad]

Skype:

[e-postskyddad]

Lägg:

Hangzhou / Shenzhen /Hebei / Peking
(ev behov, kontakta i förväg)

Produkter
Tjänster
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd
IT -support av
Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co.,Ltd. Blogg