EN
Hur man väljer SMT -maskinen
Inläggsdatum: 2021-09-03 10:25:02 Besök:127

I modern industriell produktion har vi ofta kontakt med den helautomatiska SMT -industrin, och nu kommer de flesta företagen att välja SMT pick and place -maskin för produktion och dagligt arbete, på grund av den effektiva, snabba och exakta SMT -placeringsmaskinen älskades av majoriteten av tillverkare, men placeringsmaskin finns det bra och dåliga, du vet hur vi ska välja maskinen?

1.Monteringshastighet

Bara från jämförelseshastigheten kan vi generellt delas in i fyra, sex, åtta huvud SMT -maskin kan också kombineras maskin för produktion, vi säger i allmänhet fyra eller sex huvud hänvisar till antalet monteringshuvud en SMT -maskin har, desto mer monteringshuvudet representerar ju snabbare monteringshastighet, priset är relativt dyrt. Generellt sett kan vi dela upp fyra, sex och åtta i tre hastighetstyper, som är 5000-7000, 8000-12000 och 10000- 2000, respektive. Hastigheten varierar beroende på vår produktionsmiljö och förutsättningar.

2. noggrannhet vid montering

Vi har vanligtvis tre metoder för precisionsnoggrannhet, absolut noggrannhet respektive upprepningsnoggrannhet, och den absoluta noggrannheten avser att vi ska producera SMT -process har faktiskt mycket avvikelse, ju lägre detta värde representerar högre noggrannhet, repeterbarhet avser upprepning av en plats till montera en avvikelse, och ju lägre noggrannheten är högre, Generellt sett är dialektiken för en SMT -maskin huvudsakligen vald från hastigheten och noggrannheten.

3.Det krävs utrymme

Generellt sett, ju mer monteringshuvud, desto större utrymme

om tillverkarens plats är begränsad, är efterfrågan på montering inte särskilt hög, du kan välja fyra små monteringsmaskiner för montering av produktion, vilket inte bara är överkomligt, utan också för vårt utrymme som täcker området är efterfrågan relativt liten, lämplig för nya företag, Om efterfrågan på fler användare kan vi välja fyra + åtta SMT -maskiner eller sex + åtta kombinerad produktion, kan avsevärt förbättra problemets hastighet och noggrannhet.86-15858886852 Tel / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postskyddad]

Skype:

[e-postskyddad]

Lägg:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(alla behov , kontakta i förväg)

Produkter
Tjänster
Wenzhou Hecan Technology Co, Ltd
IT -support av
Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg