EN
Teknik för ytmontering (eller montering).
Inläggsdatum: 2021-12-01 14:35:10 Besök:6

SMT är det fullständiga namnet på Surface mount (eller montering) Technology. På kinesiska betyder det att ytan har fastnat (eller SMT hänvisar till en serie processprocesser baserade på PCB. Printed Circuit Board (PCB) är ett tryckt kretskort.


Surface Mounted Technology (SMT) är den mest populära tekniken och processen inom elektronisk monteringsindustri. Elektronisk krets Surface Mount Technology (SMT) kallas Surface Mount eller Surface Mount Technology. SMC/SMD är en kretsmonteringsteknologi där en stift- eller kortledningsytaskomponent (SMC/SMD på kinesiska) installeras på Printed Circuit Board-ytan (PCB) eller annan substratyta och svetsas och monteras genom återflödessvetsning eller nedsänkning svetsning.

Under normala omständigheter är de elektroniska produkterna vi använder gjorda av PCB plus en mängd olika kondensatorer, motstånd och andra elektroniska komponenter designade enligt kretsschemat, så alla typer av elektriska apparater behöver en mängd olika SMT SMT-bearbetningstekniker för att bearbeta.


Lödpasta utskrift --> montering av delar --> återflödessvetsning --> AOI optisk inspektion --> Underhåll --> plåt.


Elektroniska produkter strävar efter miniatyrisering, de tidigare använda perforerade plug-in-komponenterna kan inte reduceras. Elektroniska produkter fungerar mer komplett, användningen av integrerade kretsar (IC) har inga perforerade komponenter, särskilt storskaliga, mycket integrerade IC, måste använda ytan chip komponenter. Produktmassa, produktionsautomation, fabriken till låg kostnad och hög produktion, producera högkvalitativa produkter för att möta kundernas efterfrågan och stärka marknadens konkurrenskraft för elektroniska komponenter, integrerade kretsar (IC) utveckling, halvledarmaterial av flera applikationer. Revolutionen inom elektronisk vetenskap och teknik är absolut nödvändig och jagar den internationella trenden. Man kan föreställa sig att när det gäller Intel, AMD och andra internationella TILLVERKARE av CPU- och bildbehandlingsenheter har produktionsprocessen avancerat till mer än 20 nanometer, utvecklingen av SMT-ytmonteringsteknik och -process är också oundviklig.


Fördelar med SMT-bearbetning: hög monteringstäthet, liten storlek och lätt vikt hos elektroniska produkter. Volymen och vikten av elektroniska produkter är bara cirka 1/10 av den för traditionella plug-in komponenter. I allmänhet, efter att ha antagit SMT, kan volymen och vikten av elektroniska produkter minskas med 40% ~ 60% och 60% ~ 80%. Hög tillförlitlighet och vibrationsmotstånd. Frekvensen av lödfogdefekter är låg. Bra högfrekvensegenskaper. Minskad elektromagnetisk och radiofrekvent störning. Lätt att uppnå automatisering, förbättra produktionseffektiviteten. Minska kostnaden med 30%~50%. Spara material, energi, utrustning, arbetskraft, tid osv.


Det är på grund av komplexiteten i SMT-bearbetningsprocessen, så det finns många SMT-bearbetningsfabriker, specialiserade på SMT-bearbetning, i Shenzhen, tack vare den blomstrande utvecklingen av elektronikindustrin, SMT-bearbetningsprestationer av en industris välstånd.


86-15858886852 Tel / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postskyddad]

Skype:

[e-postskyddad]

Lägg:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(alla behov , kontakta i förväg)

Produkter
Tjänster
Wenzhou Hecan Technology Co, Ltd
IT -support av
Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg