EN
Vilka är de viktigaste tillbehören och utrustningarna för SMT-placeringsmaskinen
Inläggsdatum: 2022-03-04 14:56:00 Besök:36

SMT-placeringsmaskin är en av våra vanliga utrustningar för montering av elektroniska komponenter. Det finns många tillbehör inuti den för att slutföra vårt produktionsarbete. Vet du vilka huvudtillbehör den har? Oroa dig inte, följande Huawei Guochuang multifunktionsplaceringsmaskintillverkare kommer att förklara det noggrant för dig.

Ett: Monteringshuvud

Placeringshuvudet är en sensor som hjälper placeringsmaskinen att utföra olika typer av arbete och produktion i placeringsmaskintillverkningen. Det kan mycket väl hjälpa vår placeringsmaskin att förbättra placeringseffektiviteten. När det gäller konstruktionsdesign är placeringshuvudet en viktig faktor vid driften av placeringsmaskinen. SMT-placeringsmaskiner vill förbättra noggrannheten och hastigheten baserat på utformningen av placeringshuvudet. Därför, om SMT-placeringsmaskinen vill montera snabbt och exakt, måste den vara uppmärksam på designen och användningen av placeringshuvudet. 

Två: munstycke 

Sugmunstyckets funktion är att plocka upp och installera delar. För olika typer av munstycken behöver vi även olika typer av munstycken. När munstycket rör sig genereras ett undertryck i vakuum inuti munstycket. När sugmunstycket vidrör komponenten i placeringsmaskinen, sugs komponenten fast av vakuumundertrycket, och sedan släpps komponenten till den avsedda positionen genom systempositioneringen. Denna serie av åtgärder är funktionen hos den munstycksstödda placeringsmaskinen. Sugmunstycket är den lättast skadade delen av hela placeringsmaskinsystemet, så det bör bytas ut i tid 

Tre: Magnetventil

SMT-placeringsmaskinens magnetventil är uppdelad i pneumatisk magnetventil och elektrisk magnetventil, vilket är en viktig del av vår SMT-placeringsmaskin. Magnetventilens funktion är att interagera med systemet och hantera andra instrument för att samarbeta med att flytta, plocka, släppa etc. Magnetventilens drivkraft är mycket liten, så magnetventilen kan drivas direkt av kretsdrivaren vi brukar använda.

86-15858886852 Tel / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postskyddad]

Skype:

[e-postskyddad]

Lägg:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(alla behov , kontakta i förväg)

Produkter
Tjänster
Wenzhou Hecan Technology Co, Ltd
IT -support av
Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg