EN
Vad är fel funktioner för placeringsmaskinen
Inläggsdatum: 2022-01-24 14:18:02 Besök:15

Many times, we are prone to many mistakes in the process of operating and using the placement machine, which not only reduces our production efficiency, but also affects the subsequent production process. Wei Guochuang Xiaobian shows you several common mistakes, which will lead to many mistakes in the placement machine. We should avoid these failures correctly, so that our machine can work better, let us come together Let's see. 

Fel operation 1: Om vi ​​ställer in materialets position måste vi noggrant kalibrera positionen, eftersom den felaktiga positionen är ett av de vanligaste felen på många maskiner när man kastar material och sticker snett. Om det finns ett problem med positionen måste vi göra korrigeringar i tid, vi måste kontrollera det varje gång innan vi använder placeringsmaskinen.

Fel operation 2: Vi kan inte ersätta materialet på vägen att använda placeringsmaskinen, vilket inte bara kommer att påverka maskinens funktion och orsaka att placeringsmaskinen misslyckas, utan också hotar vår livssäkerhet. Om vi ​​akut vill byta ut materialet kan vi lika gärna utföra nödbromsar på maskinen, för att säkerställa personsäkerheten.

Fel operation 3: När placeringsmaskinen är igång kan vi inte penetrera kroppen in i placeringsmaskinens inre. Om vi ​​behöver observera operationen måste vi stänga säkerhetsfönstret och sedan observera utanför fönstret. Om en olycka är framme måste vi Den genomgår en nödavstängning. 

Fel operation 4: Vi gillar ofta att kolla effekten i placeringsmaskinen. Detta är en bra operation. Men många dåliga tillverkare hittar felaktiga material efter inspektion och utför sekundär bearbetning på dem. Det är inte bara en stor skada på materialet, utan det är också ett bedrägeri för konsumenten, och vi vägrar att lura.

86-15858886852 Tel / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postskyddad]

Skype:

[e-postskyddad]

Lägg:

Hangzhou / Shenzhen /Hebei / Peking
(ev behov, kontakta i förväg)

Produkter
Tjänster
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd
IT -support av
Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co.,Ltd. Blogg